Mouky a moučné směsi
Bio pšeničná mouka, bio špaldová mouka, bio kamutová mouka, bio kukuřičná mouka, bio rýžová mouka či bio pohanková mouka pro Vaše každodenní bio pečení a vaření.
Nejprodávanější

Klasická hladká žitná mouka s velmi jemným zrnem, zvláště vhodná pro pečení chleba, pečiva či perníků.

Výjimečná celozrnná mouka rozemletá se všemi složkami zrna, včetně klíčků.

Tmavá pšeničná mouka vytvářející jemně pórové těsto, vhodná na přípravu závinů, palačinek, sušenek.

Výjimečná mouka z celého žitného zrna které se hodí hlavně pro pečení chleba - potřebuje trochu více tekutiny a více času na kynutí.

Klasická standarní světlá mouka pro jemně pórové těsto, na přípravu závinů, palačinek, sušenek.

Jemná světlá mouka vhodná na zahušťování omáček, přípravu kvásku, listové těsto, palačinky, sušenky nebo třeba Spätzle.

Klasická standardní hrubá mouka má výborné vlastnosti pro pečení všeho druhu dle Vaší volby a kulinářské fantazie.

Kukuřičná mouka se vyrábí z jemně mletého kukuřičného zrna a využijete jí při zahušťování polévek, omáček, nebo při pečení.

Tato špaldová hrubá mouka chutná mírně ořechové a pikantně a může být použita ve všech receptech místo klasické pšeničné mouky dle Vaší chuti a fantazie.

Jedinečná bílá špaldová mouka ze špaldy jemně mleté na tradičním kamenném mlýně a pečlivě prosévané.

Jedinečná bílá špaldová mouka představuje ideální volbu pro všechny, kteří se musí obejít bez pšenice, ale špaldu mohou.