Obilniny
Nejprodávanější

Klasické ječné kroupy, prvotřídní kvality a chuti, původem z německého biodynamického a férového zemědělství, představují klasický loupaný ječmen, mechanicky očištěn o přírodní...

Klasický pšeničný bulgur z původní, nešlechtěné a vysoce kvalitní odrůdy středomořské tvrdé pšenice, původem z německého biodynamického a férového zemědělství, představuje...

Jedinečná pšenice naduřelá dvouzrnka, prvotřídní kvality a unikátní, jemně nasládlé chuti, původem z německého biodynamického a férového zemědělství, představuje jedinečnou,...

Jedinečná pšenice jednozrnka, prvotřídní kvality a unikátní, jemně nasládlé chuti, původem z německého biodynamického a férového zemědělství, představuje jedinečnou, prastarou,...

Pšeničný bulgur představuje předvařenou nalámanou celozrnnou tvrdou pšenici té nejvyšší kvality, která je pro člověka lehce stravitelná a má příznivé nutriční složení díky...

Klasické jáhly prvotřídní kvality a lahodné chuti, původem z německého biodynamického a férového zemědělství v Evropě, představují oblíbenou, rychle připravenou, bezlepkovou...

Klasický pšeničný kuskus z původní, nešlechtěné a vysoce kvalitní odrůdy středomořské tvrdé pšenice, původem z německého biodynamického zemědělství v Itálii, představuje...

Klasický bulgur z italské předvařené, drcené, tvrdé pšenice, což je původní nešlechtěná odrůda středomořské pšenice, představuje tradiční, ve Středomoří široce oblíbenou...

Klasická pohanka prvotřídní kvality a vytříbené chuti, původem z německého biodynamického zemědělství, představuje tradiční bezlepkovou, lehce stravitelnou a vydatnou...

Jedinečné jedlé proso loupané neboli jáhly, bezlepkové, původem z Maďarska, plné jedinečné, jemně oříškové chuti představuje velice lehce stravitelnou alternativu klasické...

Klasický bulgur špaldový, původem z německého biodynamického a férového zemědělství, se liší od běžného šrotu tím, že je rozemletý na krupici a poté jemně předvařený, čímž se...

Jedinečná zelená špalda prvotřídní kvality, z německého biodynamického a férového zemědělství, zvaná Grünkern, má svůj původ v daleké historii, když se sedlákům nepodařila díky...