Produkty ze škrobu
Nejprodávanější

Bezlepkový kukuřičný škrob z té nejkvalitnější německé kukuřice bez jakýchkoliv konzervantů či přísad a technologických úprav představuje klasickou volbu mezi zahušťovadly.

Bezlepkový bramborový škrob z těch nejkvalitnějších německých brambor bez jakýchkoliv konzervantů a přísad představuje klasickou volbu mezi zahušťovadly.

Bezlepkový škrob z rostliny s názvem Maranta třtinová představuje výjimečné přírodní zahušťovadlo, které je velmi jemné, bílé a bez jakékoliv chuti a zápachu, zároveň však...

Bezlepková mouka ze semen rostliny Guma guar slouží jako přírodní zahušťovadlo s 5-6 x větší viskozitou než škrob bez nutnosti zahřívání představuje zdravou alternativu na...

Bezlepková veganská směs z lupinové mouky dokáže naprosto nahradit účinek klasického vajíčka kdekoliv je to při vaření a pečení potřeba a představuje unikátní zdravou...

Bezlepková karobová mouka je unikátní přírodní lehce stravitelné zahušťovadlo sladkých i slaných pokrmů, polévek, omáček desertů a je optimální i na pečení, díky čemuž dokáže...

Kuzu škrob je získávaný z kořene japonského vinného kmene (latinsky Pueraria lobata nebo Pueraria hirsuta) a slouží jako přírodní zahušťovadlo v japonské kuchyni.